Joris Vrancken, CEO van P&V Group, wordt voorzitter Voka KvK Limburg

Joris Vrancken, CEO van P&V Group, wordt voorzitter Voka KvK Limburg

De Raad van Bestuur van Voka – Kamer van Koophandel Limburg heeft Joris Vrancken (CEO van P&V Group) unaniem aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij volgt op 1 januari 2024 huidig voorzitter Karin Van De Velde op. Haar mandaat eindigt na vier jaar.

 

Met ingang van 1 januari 2024 zal Joris Vrancken, CEO van de P&V Group, een nieuwe rol op zich nemen als Voorzitter van Voka Kamer van Koophandel Limburg.  Deze benoeming is een teken van erkenning voor zijn uitzonderlijke leiderschap en inzet, en we zijn ervan overtuigd dat het een positieve impact zal hebben op ons bedrijf.

“Ik ben bijzonder vereerd en verheugd dat ik het voorzitterschap van Voka – Kamer van Koophandel Limburg op mij mag nemen. Samen met alle bestuurders en medewerkers van Voka – KvK Limburg zal ik ernaar streven om werkbaar ondernemerschap mogelijk te maken in Limburg en de maatschappelijke waardering van ondernemerschap als bron van alle welvaart en welzijn te verhogen. Zo moeten we alles in het werk stellen om het ondernemersklimaat in onze provincie te versterken en te verbeteren zodat we samen kunnen ondernemen en samen kunnen groeien. » (Joris Vrancken, P&V Group)

 

Joris zijn nieuwe taak als voorzitter van Voka Kamer van Koophandel Limburg start op 1 januari 2024 en zijn mandaat zal drie jaar duren. Binnen de P&V Group verandert er niets en zal Joris zijn taken verderzetten.

Lees hier het volledige persbericht.