Werknemer aan het woord: “Carrièreswitch van tuinaanleg naar elektrische bordenbouw.”

Voornaam: Frederik
Naam: Malfait
Leeftijd: 32
Functie: Koperbewerker
Jaren in dienst: 1,5
Werknemer aan het woord: “Van tuinaanleg naar elektrische bordenbouw.”

Frederik Malfait is een inspirerend voorbeeld van de carrièrekansen binnen EBB. Frederik, 32 jaar oud en papa van twee lieve dochtertjes, heeft altijd al een passie gehad voor handenarbeid. Zo startte hij zijn professionele carrière als klinker- en tuinaanlegger. Toen het tijd was voor een carrièreswitch ging hij een avondopleiding volgen. Toevallig zag hij de vacature voor bordenbouwer én zo ging er al snel een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden open.

Bijna anderhalf jaar geleden begon Frederik zijn reis bij EBB. Hij startte met het assembleren van kleinere borden, later schoof hij door naar de grotere borden én sinds december kreeg hij de kans om door te groeien naar koperbewerking. Een mooi doorgroeitraject op zo’n korte tijd.

koperbewerkingsspecialist Frederik Malfait

Frederiks huidige rol als koperbewerkingsspecialist is een weerspiegeling van zijn toewijding aan precisie en vakmanschap. Hij beschrijft koperbewerking als een uitdagende taak die een groot gevoel van voldoening met zich meebrengt. Het meten, passen en vouwen van koper is een complex proces dat uiterste nauwkeurigheid vereist. Voor Frederik is dit een kans om zijn technische vaardigheden te verfijnen en bij te dragen aan de kwaliteit waar EBB voor staat.

Gevraagd of hij anderen zou aanmoedigen om te solliciteren bij EBB, antwoordt Frederik volmondig ja. Hij benadrukt dat zelfs mensen uit totaal andere sectoren hier hun plek kunnen vinden. In vergelijking met zijn vorige werkgevers waar fysiek werk vaak zwaar was en weersomstandigheden een uitdaging vormden, heeft Frederik bij EBB een omgeving gevonden waar teamgeest, groei en persoonlijke evolutie centraal staan.

Frederik Malfait is een mooie inspiratiebron binnen EBB. Zijn pad van een toevallige sollicitatie naar een gewaardeerde koperbewerkingsspecialist weerspiegelt de kansen die het bedrijf biedt aan individuen met vastberadenheid en ambitie. Zijn toewijding aan precisie en vakmanschap draagt bij aan de voortdurende groei en excellentie van EBB.